Om kliniken

Ett besök hos oss.
Vi finns i ett av Halmstads gamla sekelskifteshus med högt till tak. Kliniken är inrymd i vad som en gång var en stor och vacker lägenhet med kakelugnar och stukatur i taket. Numera ryms här en modern tandklinik som möjliggör högkvalitativ tandvård i en välkomnande miljö. Med patientens bästa för ögonen fokuserar vi mycket på ett vänligt bemötandet och långa relationer där patienten känner sig trygg och nöjd med oss och de behandlingar vi utför. Vi har en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor som sköter det dagliga arbetet med varsamma händer.

Erfarenhet av tandvård.
Vi har arbetat länge inom vården och våra medarbetare är ett sammansvetsat team efter många år tillsammans. Genom att ständigt vidareutbilda oss inom behandlingsteknik, hjälpmedel och materialanvändande ligger vi långt fram i utvecklingen. Vi lämnar garantier enligt Tandläkarförbundets riktlinjer.

Kort om vad vi gör.
Vi utför all slags tandvård så som förebyggande vård, sjukdomsbehandling, reparativ  vård, estetisk behandling och tandblekning. Vi utför implantatkirurgi på mottagningen i samarbete med specialist i kirurgi.

Öppettider.
Måndag 08.00 – 17.00
Tisdag 08.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 13.00